Pölder Sport - Längdskidor, Rullskidor, Skidkläder
 
KUNDSUPPORT 0380 - 80 000
 
Alla vardagar 09 - 12
Totalt 0:-
Läs mer om Pölder Sport och Trygg E-handel
Oakley Radarlock XL White 9170-03

Oakley Radarlock XL White 9170-03

Produkten har utgått!

Radarlock XL är utvecklad av Oakley - tillsammans med löpare, cyklister och andra atleter - för att sitta perfekt och skydda maximalt i alla idrotter, oavsett om du springer uppför, cyklar utför, paddlar eller kombinerar allting. 

I Radarlock XL har man gjort linsen högre, så den skyddar effektivt även när du lutar huvudet eller tittar nedåt. De raka skalmarna sitter perfekt både vid löpning och om du använder hjälm och håller solglasögonen på plats helt utan att klämma eller skava. Precis som i Oakleys andra modeller har de försetts med Unobtanium® på skalmarna och vid näspartiet, så de sitter bra och får ännu bättre grepp när du svettas. 

Solglasögonen har Oakleys Switchlock-teknologi, så att du enkelt kan byta lins beroende på ljusförhållanden. Linserna har High Definition Optics® (HDO®), som låter ljuset nå dina ögon utan förvrängningar, så att dina ögon är så avslappnade som möjligt. Linserna är testade enligt ANSI Z87.1, och klarar utan problem krocktester, så de skyddar dina ögon från mer än bara solens strålar. Linserna till Radarlock XL har Polaric Ellipsoid™ geometri, där den böjda formen ger dig ännu bredare synfält och ett mer heltäckande skydd. Kampanjvaror!

Odlo Set Stryn Herr Blue Jewel

1 499:-

Odlo Set Stryn Dam Sangria

1 499:-

Salomon Momentum Set Herr

1 699:-

Salomon Momentum Set Dam

1 699:-

Mest köpta!

Swenor Hybrid Carbon...

599:-

Atomic Redster WC Cl...

1 999:-
(Ord. pris: 2 799:-)

Swix Burk Original

90:-

Craft Prime Logo Tee...

199:-

Alpina ECL PRO KLIPP...

1 899:-
(Ord. pris: 2 499:-)

Craft Greatness Boxe...

179:-

Exel Centra med Susp...

559:-
(Ord. pris: 699:-)
 

Populära avdelningar

Populära Varumärken

Kundsupport

Följ oss gärna